Kalknagels - ClearSteps™

Heb jij last van een kalknagel? Onze Fotona’s ClearSteps™ behandeling is een super effectieve methode voor de behandeling van kalknagels. Tijdens de behandeling gebruiken wij een Nd: YAG-laser om de aangetaste nagel (en het huidweefsel) te verwarmen, waardoor parasitaire schimmels die de nagels hebben geïnfecteerd, worden verzwakt en gedood.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met diepe, pulserende verwarming van het nagelbed doden we de parasitaire schimmels. De natuurlijke groei- en immuunprocessen van het lichaam zijn hierdoor in staat om de nagel in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Deze behandeling is vele malen effectiever dan de middelen die je op de nagel smeert om schimmelnagels te behandelen!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij raden 3 tot 5 behandelingen aan om de nagel weer schimmelvrij te krijgen. Over het algemeen duurt het wel een aantal maanden voordat de nagel weer helemaal gezond is.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

De behandeling geeft geen bijwerkingen. Het is wel heel belangrijk om nieuwe schimmelinfecties te voorkomen. Goede hygiëne is hierbij van groot belang. Zorg voor schone sokken na de behandeling, maar zorg er ook voor dat je schoenen, je badkamer en je dekbed schoon zijn na de behandeling. En verder? Droog je voeten altijd goed af, draag slippers in openbare douches, sauna’s en zwembaden en was je sokken het liefst op minimaal 60 graden!

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken