Vitamin Brows

Net iets té ambitieus geweest bij het epileren van je wenkbrauwen en nu op zoek naar een manier om die haartjes terug te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een Vitamin Brows behandeling zorgt ervoor er weer haren uit de haarzakjes kunnen groeien. Met gezondere en vollere wenkbrauwen als gevolg.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de exclusieve Vitamin Brows behandeling wordt er doormiddel van een hele kleine naald vitamines bij de wenkbrauwen ingebracht. Hierdoor wordt de groei van nieuwe haartjes gestimuleerd op plekken waar deze zijn uitgevallen. Let wel: het is belangrijk dat er van nature haarzakjes aanwezig zijn. Op plaatsen waar geen haarzakjes zitten kunnen natuurlijk geen nieuwe haren groeien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het resultaat en de behandelfrequentie verschilt natuurlijk per persoon. Gemiddeld zijn er zo’n 4 tot 8 behandelingen nodig om jouw wenkbrauwen weer op het oude niveau te krijgen. Deze behandelingen kunnen 2 weken na elkaar ingepland worden. Vaak zie je al na 2 maanden écht resultaat. Cara Delevingne? Ben jij dat?

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kun je direct door met je dagelijkse bezigheden. Het kan zijn dat de huid wat roder is en wat gevoeliger aanvoelt.

Door het regelmatig epileren worden de wenkbrauwen steeds dunner. Haargroei zal na verloop van tijd op deze plaatsen verminderen of zelfs helemaal stoppen. Het is dus aan te raden om een tijdje bij het pincet uit de buurt te blijven, of dit over te laten aan een expert.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Afspraak maken

Prijs
Vitamin brows   € 45