Acné behandeling

Acné is één van de meest voorkomende huidaandoeningen. En hoewel acné vaak wordt geassocieerd met de pubertijd, kun je ook op latere leeftijd last krijgen van mee-eters, puistjes of pukkels. Deze ontstaan namelijk door een overproductie van talg door de talgklier. Eigenlijk is acné een heel onschuldige aandoening, maar het kan voor veel onzekerheid zorgen. Met behulp van de acnétherapie van Beyond Skin Aesthetics zeggen we vaarwel tegen ongewenste onzuiverheden, zodat jij weer lekker in je vel zit! Van binnen én van buiten!

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen altijd met het reinigen van je gezicht waarbij we ook meteen alle onzuiverheden verwijderen. Daarna brengen we een medische peeling aan zodat jouw huid weer gaat stralen! Deze peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag als het ware “oplost”, waardoor alle werkzame stoffen nog beter hun werk kunnen doen. Na afloop voorzien we je huid van SPF, zodat je beschermd bent tegen de zon.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We kunnen van tevoren niet voorspellen hoeveel behandelingen je nodig gaat hebben. De ene keer zien we sneller verbetering, de andere keer laat de perfecte huid iets langer op zich wachten. Vaak plannen we 3 tot 5 behandelingen, om de 2 tot 4 weken. Op deze manier heeft de huid genoeg tijd om te herstellen tussen behandelingen in. Maar geen paniek: direct na de eerste behandeling zie je al resultaat!

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Omdat een medische peeling met zuren werkt, kan de huid na de behandeling rood aandoen, ook kan deze trekkerig voelen of een beetje gezwollen. Na 1 tot 3 dagen kan je huid wat gaan schilferen. Dit is normaal en duurt meestal zo’n 5 tot 10 dagen. Trek niet aan de velletjes, om littekens te voorkomen.

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. Tijdens de intake zullen we een aantal producten aanbevelen voor jouw huid. Deze kun je dan in de kliniek of via de webshop bestellen.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Afspraak maken

Prijs
Acnebehandeling gelaat   € 95  
Acnebehandeling hals   € 60  
Acnebehandeling rug   € 150 *
Acnebehandeling Hydrafacial gelaat   € 150  
Acnebehandeling microneedling gelaat   € 150  
Acnelan   € 400  
Laser   € 175  
Combinatiebehandeling op aanvraag    

 

*  = vanaf