Schaamstreek en oksels bleken en verstrakken met de HAPPY INTIM® Happy Peel

Heb je last van een donkere verkleuring rond jouw schaamstreek en wil je hier iets aan doen? Dan is deze peeling wellicht geschikt. Met een chemische peeling kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen, waxen etc. Door de Happy peel verdwijnen kleine beschadigingen in de huid, zoals sporen van littekens en kleine rimpels of pigmentatie. Hierdoor wordt de schaamstreek dus lichter van kleur. Wanneer een vrouw is bevallen, of ouder wordt, kan de vagina veranderen. Zo kan de huid van de grote schaamlippen wat slapper, rimpeliger en donkerder worden. Sommige vrouwen vinden dat heel vervelend en ontsierend en hebben hier last van. Zijn deze klachten herkenbaar? Wij geven je graag meer informatie over het bleken van de schaamlippen. HAPPY Intim® Happy Peel is een speciale, medische TCA-peeling voor de intieme zone om de huid in de anogenitale regio en oksels gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren. Happy Peel bevat pijnstilling die de behandeling comfortabel maakt. Happy Peel moet worden uitgevoerd door een ervaren Huidtherapeut of Arts en volgens het HAPPY Intim® Happy Peel-behandelprotocol. Ter ondersteuning van de behandeling en ter bevordering van een langdurig resultaat wordt geadviseerd om aansluitend aan de behandeling gedurende minimaal twaalf weken tweemaal daags Lightening Cream als postpeelcrème aan te brengen.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

  • Na de behandeling wordt Happy Intim Lightening Cream opgebracht, het zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
  • Reinig de behandelde huid pas de volgende dag zonder zeep, onder de douche.
  • Gebruik de Happy Intim Lightening Cream 2 maal daags zoals door uw behandelaar is geadviseerd.
  • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/of bescherm de huid met Melablock SPF 30 of 50 gedurende 3 maal daags.
  • Staak het gebruik van uw crèmes, deze crèmes (ook uw zonnebrand crème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
  • Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij u geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.
  • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie is het advies geen laserontharings behandelingen uit te voeren op de behandelde plekken.
  • Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam)

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar je kunt wél een tintelend gevoel ervaren. Je kunt dezelfde dag nog naar huis en je ervaart in principe geen pijn. De huid voelt wel droog aan en trekt een beetje. Het effect van een peeling is direct zichtbaar. Na twee weken zal de behandeling nog een keer uitgevoerd worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen om de 2 weken nodig.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs
Happy intim   € 175  
Kuur van 2 behandelingen HAPPY peel inclusief nabehandelingscrème   € 300