Advalight Laser

Een Advalight laserbehandeling is een vorm van lasertherapie die wordt gebruikt voor verschillende medische en cosmetische toepassingen. De Advalight is een nieuwe technologie die gebruik maakt van een medische, vaste stoflaser die twee verschillende golflengtes produceert, namelijk 589 nm en 1319 nm.

De Advalight laser is geschikt voor elk huidtype! Of je nu een lichte huid hebt of een donkerdere huidskleur, de Advalight Laser kan veilig en effectief worden gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen. Bij het plannen van een Advalight Laserbehandeling zal de huidtherapeut jouw huidtype beoordelen en jouw specifieke behoeften bespreken. Ze zullen de juiste parameters instellen om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is voor jouw huidtype, terwijl ze de gewenste resultaten bereiken.

De Advalight geeft laserenergie vrij in kleine pulsen in plaats van één consistente straal, waardoor het een van de meest comfortabele laserbehandelingen is die er zijn.  De omringende weefsel wordt niet beschadigd, er is geen verdovende crème nodig, het is geschikt voor elke leeftijd, er is geen sprake van downtime.

Hoe ziet de Advalight behandeling eruit?

De laserbundel wordt gericht op de plekken van je huid die behandeld moeten worden. Daarbij wordt de energie van de laser opgenomen door bijvoorbeeld bloedvaten of pigmentcellen. Afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld, kan de Advalight lasertherapie verschillende effecten hebben, zoals het verminderen van roodheid en ontsteking, het vernietigen van abnormale cellen of het stimuleren van de aanmaak van collageen voor huidverjonging.

Afspraak maken
aab3a56e-6198-4198-9559-89420b4e9449
Afspraak maken

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het antwoord hierop is afhankelijk van jouw specifieke huid en de huidaandoening die jij wilt laten behandelen.

Gemiddeld zijn er 1-5 behandelingen nodig. Boek een intake met één van onze huidtherapeutes om jouw specifieke situatie te bepalen.

Na de Advalight behandeling | Wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kunnen er enkele gevoelige of rode plekken op het gezicht zijn die na 24 uur vanzelf weer weggaan.

Een van de vele voordelen van behandelingen met de Advalight Laser is dat ze over het algemeen geen downtime met zich meebrengen. Dit betekent dat je na de behandeling direct je normale activiteiten kunt hervatten zonder dat je hoeft te herstellen of downtime nodig hebt. De behandeling is ook in de zomer in te zetten. Na een behandeling met de Advalight Laser kun je dus meteen terugkeren naar je dagelijkse bezigheden, of het nu werk, sociale activiteiten of sporten betreft. Je hoeft je geen zorgen te maken over het plannen van een hersteltijd of het vermijden van bepaalde activiteiten!

Wij adviseren om wel rekening te houden met de volgende punten:

  • 24 uur niet zweten (zoals intensief sporten of sauna)
  • 72 uur geen exfolianten gebruiken in de skincare routine
  • 24 uur uit de directe zon te blijven
  • Dagelijks gebruik maken van een hydraterende crème en SPF50.

De resultaten zijn soms al na één behandeling te zien, zichtbare aderen verdwijnen en de huid ziet er verfrist en egaal uit. De pigmentaties zullen vervagen en na verloop van tijd zullen de fijne lijntjes ook verminderd worden.