HydraFacial

Bij een HydraFacial maken we gebruik van een speciale tool waarbij reinigen en hydrateren samengevoegd wordt. Met behulp van de gepatenteerde vortex zuigkracht worden de poriën diep gereinigd terwijl de huid tegelijkertijd gevoed wordt met verschillende serums met antioxidanten. Op deze manier kunnen we diepere huidlagen bereiken, wat resulteert in een zachte huid met een gezonde gloed! Zeg maar dag tegen dode huidcellen en mee-eters en hallo tegen een gevoede huid! Je kunt de behandeling uitbreiden met verschillende serums en zuren om zo ook bijvoorbeeld rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Zoals altijd beginnen we de behandeling met het reinigen van de huid en het verwijderen van de dode huidcellen. Vervolgens gaan we aan de slag met een milde peeling. Deze peeling irriteert niet en zorgt ook niet voor velletjes, maar verwijdert wel al het vuil uit je poriën. Het HydraFacial apparaat zuigt dan de diepere onzuiverheden weg, en voegt tegelijkertijd verschillende serums toe.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. In principe kun je de behandeling om de twee weken herhalen. De huid vernieuwt zich om de 3 tot 4 weken, wanneer deze dode huidcellen op de huid blijven liggen gaat de huid zijn hydratatie missen. Waardoor de huid dof wordt, poriën zichtbaarder worden en andere huidproblemen kunnen ontstaan. Door eens per 4 weken voor een HydraFacial terug te komen blijft je huid gezond en stralend! oOk als je geen specifieke huidproblemen hebt.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kun je direct door met je dagelijkse bezigheden. Een HydraFacial zorgt namelijk niet voor irritatie en ook niet voor pijn. Omdat wij bij Beyond Skin Aesthetics enkel werken met huidtherapeuten mag er een hoger percentage peeling gebruikt worden, de huid kan na de behandeling dus wat vervellen. Goed om te weten, toch? By the way: de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen én voor ieder huidtype! Yes!

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Afspraak maken

Prijs

Hydrafacial Signature/ Pregnancy HF (30min) 3 stappen zonder peeling 

 

€ 135 (+LED € 165) (+booster 160) 

Hydrafacial Medical: (45min) 3 stappen + Peeling 

 

€ 150 (+LED € 185) 

Hydrafacial Beyond/Medical+ (45min) 3 stappen + Peeling + Beyond booster 

 

€ 165 (+LED € 195) 

Hydrafacial Deluxe / Hydrafacial doubleboost (45min) 3 stappen + Peeling + booster + Beyond booster 

 

€ 195 (+LED € 225)

Hydrafacial Platinum (60min) 3 stappen + Peeling + Beyond booster + LED + lymfedrainage 

 

€ 235 

LED therapie los (30 min)

 

€ 90