Acne & acne litteken behandeling

Met deze behandeling bieden wij een snelle en goede oplossing voor een egale huid! We pakken met deze laserbehandeling acne aan, maar ook littekens die door acne ontstaan zijn. Onze (acne) litteken behandeling is zeer effectief én veilig. Een groot voordeel van deze behandeling is dat er is geen medicatie nodig is. Daarnaast kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan op het litteken. De behandeling verbetert gelijk ook de huidtextuur en teint!

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Acne verminderen we met deze behandeling door overactieve talgklieren aan te pakken met laser. De kracht van de Nd: YAG-laser wordt gebruikt om het genezingsproces te versnellen en de ontwikkeling van nieuwe acne uitbraken te verminderen.

De laserbehandeling van acne littekens is gebaseerd op een huidvernieuwing procedure waar de Er: YAG-laser wordt gebruikt om de bovenste lagen van de huid te verdampen en de met littekens bedekte huid te stimuleren om nieuw collageen aan te maken. De beste resultaten worden behaald door de twee lasers samen te gebruiken, en dat doen wij daarom ook! We willen jou zo snel mogelijk een mooi resultaat bieden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Iedere huid is anders, maar over het algemeen zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig voor het behandelen van actieve acne. Voor het behandelen van acne littekens zijn er gemiddeld 3-6 behandelingen nodig.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kan de huid rood zijn en wat trekkerig aanvoelen. De roodheid trekt meestal binnen enkele dagen weg, gevoeligheid/korstjes gaan meestal na één week weg. We adviseren om je huid twee keer per dag goed te hydrateren met een herstelcrème en de huid de komende weken goed te beschermen met een SPF.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl