Eyelash liner

In plaats van een lijntje boven je wimpers, wordt er bij Eyelash Liner tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit zorgt voor een hele natuurlijke oogopslag. Zo komen je ogen beter uit en lijken je wimpers voller. De huidtherapeut geeft van tevoren advies over hoe er het beste te werk kan worden gegaan.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Allereerst wordt de huid verdoofd met een verdovende zalf. Daardoor zal de behandeling als een stuk prettiger worden ervaren. Een steriele naald wordt in de pigmentatie vloeistof gedompeld waarna we met het puntje van deze huid de ruimtes tussen de wimpers opvullen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je ziet direct na de eerste behandeling al effect. Na een aantal weken zal het pigment wat lichter worden. Je kunt dan een nabehandeling nemen. Tijdens deze behandeling vullen we de wimperrand bij waar nodig en werken we aan de intensiteit. Vaak zijn deze twee behandelingen voldoende. Een enkele keer is een derde behandeling nodig.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling wordt er een crème aangebracht die het herstel zal bevorderen. Bij sommige mensen zwellen de oogleden wat op, dit is vaak binnen een paar uur gezakt. Ook kan er wat verkleuring plaatsvinden, de liner kan er erg donker en dik uitzien. Schrik niet, na een week zie je hier helemaal niks meer van! De kleur wordt geleidelijk minder heftig, eventuele korstjes laten vanzelf los. Na 2 weken is de huid volledig herstelt en kun je optimaal genieten van je volle wimpers! Na de behandeling breng je gedurende 7 dagen Vaseline aan op de wimperrand. Dit zorgt voor een sneller herstel. Make-up is de eerste 2 weken af te raden. Evenals de zon of zonnebank, de zee, sauna’s, jacuzzi’s en zwembaden.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Afspraak maken

Prijs
Semi- Permanent Eyelashliner   € 150