Cryotherapie

Goedaardige huidoneffenheden zijn onschuldige huidplekjes, deze kunnen bij zowel mannen als vrouwen over het hele lichaam voorkomen. Ze ontstaan meestal op plaatsen waar de huid tegen elkaar wrijft, bijvoorbeeld in de hals, onder de borsten en onder de oksels. Hoewel deze plekjes onschuldig zijn kunnen ze toch als storend worden ervaren en zorgen voor een onzeker gevoel. Helaas verdwijnen huidoneffenheden bijna nooit vanzelf. Maar daar zijn wij voor!

Bij huidoneffenheden kun je denken aan: Milia (gerstekorrels), Fibroom (steelwratjes), Angioom (bloedblaasjes) en Verruca Seborrhoïca (ouderdomswratjes).

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met een klein apparaatje, een CryoPen, bevriezen we de plekjes waardoor deze afsterven. Met deze CryoPen kunnen we op de millimeter nauwkeurig handelen. Anders dan bij een traditionele stikstofbehandeling kunnen de huidoneffenheden met een CryoPen dieper behandeld worden. Met een beter resultaat tot gevolg. De plekjes worden ongeveer 20 tot 30 seconden bevroren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de locatie van het te behandelen plekje en de grootte hiervan. Een indicatie: zonbeschadiging is vaak met één behandeling al verholpen of drastisch verminderd. Een ouderdomswrat of een fibroom kunnen vaak 2 tot 3 behandelingen gebruiken. Deze kun je om de 2 weken inplannen.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Direct na de behandeling zal de huid wat roder zijn en opzwellen. De dagen erna kan het behandelde gebied donkerrood tot donkerbruin van kleur worden en er kan korstvorming optreden. Herstel duurt ongeveer twee weken, gedurende die twee weken wordt er nieuwe huid aangemaakt. Deze nieuwe huid zal in het begin wat lichter zijn dan de huid eromheen, maar dat trekt vanzelf bij. Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. Totdat de huid volledig is hersteld kun je een crème gebruiken. Ook is zonbescherming met minimaal factor 30 aan te raden.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs
Vanaf   € 50