Carboxytherapie

Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Deze zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau (ATP) in onze cellen en zo de doorbloeding wordt verbeterd, collageen wordt opgebouwd het verbetert de doorbloeding, zorgt voor collageen aanmaak en een verbetering van het huidvolume.

Door het zuurstof is het een goede behandeling bij donkere kringen. Donkere kringen en verkleuring van de bovenste oogleden worden vaak veroorzaakt door een tekort aan zuurstof in de cellen. Carboxytherapie is door de inbreng van zuurstof dan ook goed in te zetten bij donkere kringen onder de ogen, donkere verkleuring van de boven oogleden en een vermindering van lijntjes rondom de ogen.

Deze stof is van nature al aanwezig in uw lichaam, wat ervoor zorgt dat deze direct wordt geaccepteerd door uw huidweefsel en hierdoor geen enkele schade kan aanrichten.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat we starten met de behandeling wordt het te behandelen gebied rondom de ogen gedesinfecteerd. Vervolgens wordt er door middel van injecties koolstofdioxide rondom de ogen geïnjecteerd.

De behandeling bestaat uit 4 injecties en duurt ongeveer 15 minuten.

  • Links boven het oog
  • Links onder het oog
  • Rechts boven het oog
  • Rechts onder het oog

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor wallen en donkere kringen heeft u gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Voor striae en cellulitis adviseren wij minimaal 4 behandelingen aan. De behandeling vindt om de twee weken plaats. Het resultaat van de carboxytherapie kan een paar maanden aanhouden, om het resultaat blijvend te houden, adviseren wij om de behandeling 1x per 3 maanden te herhalen (nadat u de aanbevolen sessies heeft voltooid).Daarnaast wordt het gebruik van thuisproducten sterk aangeraden om het resultaat langer te behouden

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Direct na de behandeling kunt u korte tijd wat zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit verdwijnt meestal na een dag. Soms kan een blauw plekje ontstaan op de plaats van de injectie. Dit trekt binnen een paar dagen weg. Vermijd gedurende twee weken contact met direct zonlicht.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs

Carboxytherapie wallen

  € 90  

Carboxytherapie wallen

kuur van 5 € 375