Fotona 4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van 2 lasergolflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen waarmee de huid sterk verstrakt wordt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Dit doen we niet alleen op de huid, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij de Fotona4D® behandeling wordt gewerkt in vier stappen. De meest voorkomende tekenen van huidveroudering worden in de onderstaande vier stappen behandeld, waarmee de huid van binnenuit strakker wordt gemaakt.

Stap 1(D): SmoothLiftin™

De Fotona4D® behandeling begint in de mond, waar laserenergie wordt gebruikt om het verstrakkingsproces rond de mond en de kaaklijn onmiddellijk op gang te brengen. Deze stap vermindert ook expressielijnen zoals de neus-lip plooien en rimpels, net zoals een filler, maar dan natuurlijk.

Stap 2(D): FRAC3®

Vervolgens worden, als aanvulling op de behandeling in de mond, diepere imperfecties zoals diepe lijnen en pigmentvlekken behandeld om een fijne textuur en egale teint te bereiken.

Stap 3(D): PIANO®

In stap drie wordt de huid verwarmd om een verstrakkend effect te creëren, hierbij wordt de huid optimaal verstevigd en gelift.

Stap 4(D): SupErficial ™

In de laatste stap wordt een lichte laser peeling gedaan om de huid te verbeteren en imperfecties op het oppervlak aan te pakken. Je merkt meteen dat je huid er frisser en strakker uit zal zien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig. Het effect van de behandeling is na 3 maanden zichtbaar omdat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kan je huid reageren op de behandeling. De huid kan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen, soms kan de huid door de laatste stap na een paar dagen gaan vervellen. Hydrateer en bescherm je huid zo goed mogelijk.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl