Altijd een individueel behandelplan en een persoonlijke aanpak

BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Aanvullend verzekerd? Dan wordt de behandeling vaak vergoed!

6 dagen in de week geopend

Gratis Huidanalyse*

*Weet u nog niet zo goed wat uw huid precies nodig heeft en wilt u graag uw huid laten beoordelen door een huidtherapeute? Wij adviseren u te kiezen voor Intake & Behandeling op advies. Onze huidtherapeute beoordeeld dan niet alleen de huid, maar stelt ook een persoonlijk behandelplan op. De intake is kosteloos. Indien u tijdens de intake toch besluit geen behandeling te nemen krijgt u de aanbetaling -10 euro administratiekosten terug in de kliniek.

Voorwaarden

Leuk dat u een online afspraak wilt maken bij Beyond Skin Aesthetics! Hieronder gaan wij u vertellen welke voorwaarden er verbonden zijn aan het online boeken van een afspraak.

Bij het maken van een online afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag dat u vooraf moet betalen varieert per behandeling en ligt tussen de 25 en de 50 euro. Omdat de betalingen via een extern systeem bij ons binnen komen is er ook sprake van transactiekosten. Deze bedragen 29 cent (dit wordt dus bij het bedrag van de aanbetaling opgeteld). Het restbedrag van de behandeling betaalt u in de kliniek. Indien u ervoor kiest om in de kliniek een vervolgafspraak te maken dan neemt u uw aanbetaling automatisch mee naar de volgende behandeling.

Indien u, om welke reden dan ook, niet in staat bent om uw afspraak na te komen dient u dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven. Wij kunnen dan de afspraak voor u verzetten. Indien u niet in staat bent om verhindering op tijd door te geven vervalt uw aanbetaling. U dient dan een nieuwe afspraak te maken.

Afspraken kunnen kosteloos verplaatst worden. Bij annulering vervalt de aanbetaling.

Wij vragen u daarom ook op tijd te zijn voor uw afspraak. Omdat wij met een strak schema werken is het belangrijk dat u minstens vijf minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig bent. Indien u later bent dan het tijdstip van uw afspraak, dan wordt de behandeling ingekort. Het is voor ons namelijk belangrijk dat we de volgende cliënt op tijd kunnen ontvangen. Indien u meer dan 15 minuten later bent is het voor ons niet mogelijk om u te behandelen. Het is voor ons namelijk belangrijk om de tijd te nemen om onze kwaliteit te waarborgen. U dient wel te betalen voor de gereserveerde tijd. Dit betekent dat wij wel de gehele behandeling in rekening brengen.