Mesotherapie Skinboosters

Afspraak maken

Mesotherapie is een medische techniek waarbij actieve ingrediënten worden geïnjecteerd in de huid door kleine micro injecties met de mesogun. Hierdoor kunnen cosmetische aandachtspunten worden aangepakt, zoals: huid veroudering, haaruitval, verslechtering van de oogcontouren en verslechtering van de algehele huidconditie.

Het voordeel van Mesotherapie is dat er optimale penetratie van werkzame ingrediënten in de diepere huidlaag (dermis) plaatsvindt en je direct na de behandeling weer door kunt met je dagelijkse werkzaamheden. Het risico op complicaties en bijwerkingen is zeer beperkt.

De vloeistoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling bevatten hoog geconcentreerde antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur, welke een boost aan de huid geven.

De skinboosters worden ingezet voor onder, Alle soorten rimpels, verslapte kaaklijn, algehele vermoeide/verouderde huid, verslapte huid, volumeverlies van de huid, onzuivere huid, doffe huid, acne littekens, pigmentvlekken verwijderen (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging) en haaruitval. 

Afhankelijk van de hulpvraag en de indicatie wordt er een gepast behandelplan opgesteld. De behandelfrequentie kan variëren tussen de 5 á 10 sessies met tussenpozen van 2 weken.

Daarnaast wordt het gebruik van thuisproducten sterk aangeraden om het resultaat langer te behouden.

Hoe ziet de behandeling eruit? - Mesotherapie Skinboosters

Voordat je met Mesotherapie kunt starten, bepalen we aan de hand van een intake of je in aanmerking komt voor de Mesotherapie behandeling.  Aan de hand van de gegeven indicatie wordt er een gepast behandelplan opgesteld door de huidtherapeut.

Er kan worden gewerkt met diverse werkstoffen voor de huid, zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur en vitamine C. Met kleine micro injecties worden deze vloeistoffen in de huid geïnjecteerd, waarbij kleine punt bloedingen kunnen ontstaan, die naderhand niet meer zichtbaar zijn. Aan de hand van de hulpvraag wordt een gepaste cocktail van werkstoffen gemaakt die geschikt zijn voor de indicatie die behandeld moet worden. Zo wordt er altijd gericht gewerkt en kunnen zelfs meerdere indicaties worden aangepakt.

Na de behandeling | Mesotherapie Skinboosters

Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk maar kan in sommige gevallen gevoelig zijn. De ervaring en resultaten zijn cliënt-afhankelijk en niet te garanderen.

In enkele gevallen kunnen er complicaties optreden zoals kleine bloeduitstortingen in het behandelde gebied of een allergische reactie op werkstoffen. Dit zijn tijdelijke huidreacties die binnen enkele dagen herstellen.

 • Vermijd zwembaden, sportscholen en sauna’s in de eerste 24 uur na de behandeling om infecties te voorkomen
 • Ga hygiënisch met je huid om, vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën
 • U mag in de eerste 72 uur na uw behandeling geen andere schoonheidsbehandeling ondergaan
 • Wees voorzichtig met de zon en bescherm u te allen tijde met minimaal een SPF 30

Wanneer mag ik niet worden behandeld? | Mesotherapie Skinboosters

 • Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding
 • Herpes (koortslip) in het te behandelen gebied
 • Overgevoeligheid of allergie voor de te injecteren werkstoffen
 • Een actieve huidaandoening zoals actieve acné of psoriasis
 • Behandeling wordt niet aangeraden als u één van het volgende heeft ingenomen: aspirine, wijn, medicinale planten, omega-vetzuren.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Mesotherapie Haaruitval

De meeste vormen van haaruitval worden veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarfollikel, een tekort aan de juiste bouwstoffen en verminderde bloedcirculatie. Mesotherapie voor haar brengt de juiste bouwstoffen aan precies op de plek waar het nodig is ( rondom de haarfollikels) en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit alles resulteert in een stimulatie van de natuurlijke haargroei.

Mesotherapie is geschikt om diffuse haaruitval tegen te gaan; haaruitval bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na de menopauze, tijdens of na gewichtsverlies door dieet, na een ziekte, operatie en dergelijke.

Hoe ziet de behandeling eruit? - Mesotherapie Haaruitval

Met behulp van de mct injector worden net onder de hoofdhuid een serie van injecties ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een cocktail van aminozuren, voedingsstoffen, mineralen en vitamines rondom uw haarzakjes geïnjecteerd.

Ook door de werking van de mesogun, die herhaaldelijk een reeks korte injecties geeft, krijgen uw haarstamcellen een groei impuls.

Mesotherapie tegen haaruitval is veilig en vrijwel pijnloos.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? - Mesotherapie Haaruitval

Mesotherapie haar bestaat uit een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken.

Ter ondersteuning van de behandeling wordt er aangeraden om de thuisproducten tegen haaruitval te gebruiken.

Na de behandeling | Mesotherapie Haaruitval

Na de behandeling wordt er geadviseerd om de hoofdhuid tot 48 uur lang niet te wassen en ook niets aan te brengen. Na 48 uur kunnen de thuisproducten gebruikt worden.

 • Vermijd zwembaden, sportscholen en sauna’s in de eerste 48 uur na de behandeling om infecties te voorkomen
 • Ga hygiënisch met je huid om, vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën
 • U mag in de eerste 72 uur na uw behandeling geen andere schoonheidsbehandeling ondergaan

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

Afspraak maken

Prijs

Mesotherapie skinbooster

per behandeling € 130
Mesotherapie skinbooster kuur van 5 € 550

Mesotherapie haaruitval

per behandeling € 130

Mesotherapie haaruitval

kuur van 5 € 550