Intake

Iedere huid is anders. Dat weten wij maar al te goed. Daarom vindt er voordat we met jouw huid aan de slag gaan altijd een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek stellen we je een aantal vragen. Welke klachten heb je? En wat wil je graag bereiken? Ook vragen we naar eventuele allergieën, medicatiegebruik en andere behandelingen die je in het verleden hebt ondergaan. Zo kunnen we een uitgebreid dossier van je opbouwen.

Huidanalyse

Ook vindt er een huid therapeutisch onderzoek plaats, waarbij we analyseren wat jouw huid nodig heeft. Op basis van de resultaten uit dit onderzoeken stellen we een behandelplan op. Door foto’s te maken na iedere behandeling houden we de voortgang nauwlettend in de gaten en kunnen we, waar nodig, bijstellen.

Beyond

Maar Beyond Skin Aesthetics zou Beyond niet zijn, als we niet dat stapje verder zouden gaan. Indien gewenst geven we je ook advies over je leefwijze en je voeding. Ook kijken we graag met je mee naar de ingrediënten van de huidverzorgingsproducten die je op dit moment gebruikt. Alles om een mooie, stralende huid te kunnen garanderen.

Gratis huidanalyse

Waarom

Beyond Skin Aesthetics

Altijd een individueel behandelplan en een persoonlijke aanpak

BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Aanvullend verzekerd? Dan wordt de behandeling vaak vergoed!

6 dagen in de week geopend

Afspraak maken