Pregnancy facial

Wanneer je zwanger wordt leef je op een roze wolk. Waar de ene vrouw spontaan begint te stralen, hebben andere vrouwen iets minder geluk. Door hormonale schommelingen kan de huid namelijk veranderen. Zo kan de huid droog, of juist vet, worden. Ook ervaren sommige vrouwen pigmentatie, donkere kringen onder de ogen of warmte-uitslag. Met een Pregnancy Facial zorgen wij ervoor dat ook jij weer gaat stralen. Zo kun jij je focussen op dat wat écht belangrijk is. De geboorte van jouw kindje.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het is belangrijk om te weten dat de huid alle chemicaliën en medische stoffen die erop worden aangebracht absorbeert. Deze kunnen in de bloedbaan, en uiteindelijk ook in de bloedbaan van je baby, terechtkomen. Afhankelijk van jouw huidprobleem stellen we een persoonlijk behandelplan op, en werken we uiteraard alleen met veilige producten.

Tijdens de behandeling reinigen we de huid, peelen we deze en verwijderen we mee-eters. Daarna brengen we een masker aan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We kunnen van tevoren niet voorspellen hoeveel behandelingen je nodig gaat hebben. De ene keer zien we sneller verbetering, de andere keer laat de perfecte huid iets langer op zich wachten. Vaak plannen we 3 tot 5 behandelingen, om de 2 tot 4 weken. Op deze manier heeft de huid genoeg tijd om te herstellen tussen behandelingen in.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling loop je geheel verfrist en stralend de salon uit. Je kunt direct door met je dagelijkse bezigheden.

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs
Pregnancy Facial   € 75
Hydrafacial signature   € 130