Dit vinden wij belangrijk

Onze werkwijze

In een vrijblijvend intakegesprek bekijken we jouw specifieke wensen waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen. Daarnaast geven we ook advies over welke thuisproducten jij kunt gebruiken voor jouw huid. Gedurende de behandeling houden we de voortgang nauwlettend in de gaten en stellen we het behandelplan waar nodig bij.

Zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden bepaalde behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed door jouw zorgverzekeraar.

BIG geregistreerd

Onze specialisten zijn HBO-opgeleid en zijn uiteraard BIG-geregistreerd. Je kunt voor bijna alle huidproblemen bij ons terecht.

Altijd op de hoogte

Bij Beyond Skin Aesthetics werken we altijd met de laatste (medische) technologie en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.
DSC03976-Edit

Cansu Gümüş

Huidtherapeute en eigenaresse Beyond Skin Aesthetics
“Love the skin you’re in. Dat is mijn motto! Ik wil het verschil kunnen maken voor de mensen die mijn kliniek binnenlopen. Net dat stapje verder gaan, zodat zij weer vol zelfvertrouwen en met een stralende huid de deur uit lopen. Iedereen verdient het om zich goed te voelen in zijn of haar huid. Mijn missie is geslaagd als vrouwen zonder make-up naar buiten durven gaan, het niet nodig vinden om hun huid te bedekken. En wanneer mannen gewoon langs durven komen, over die drempel heen stappen! Zie ik je binnenkort in onze kliniek?”