Micro-needling

Micro-needling is een methode waarbij we met behulp van een Enterpen en Dermapen4 hele kleine gaatjes in de huid maken. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid gestimuleerd, waardoor de productie van collageen en elastine toeneemt. Hierdoor wordt de huid weer voller, gladder, weerbaarder, steviger én egaler van kleur. Tien jaar jonger, zou je kunnen zeggen!

Met micro-needling kunnen we onzuiverheden als (acné)littekens, zonbeschadiging, grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, cellulitis en striae verminderen of zelfs verhelpen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Zoals altijd beginnen we met het reinigen van je huid, waarna er een serum of peeling wordt aangebracht. Tijdens de behandeling worden er kleine gaatjes in de huid geprikt. Dit kan scherp of schrijnend aanvoelen. Door deze minuscule gaatjes worden serums tot wel 200 keer beter opgenomen. De behandeling duurt zo’n 30 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld is een kuur van 4 tot 8 behandelingen voldoende. Tussen iedere behandeling zit ongeveer 4 tot 5 weken.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zal de huid er rood uitzien. Ook kan de huid warm en prikkelend aanvoelen. Dit gevoel kan enkele uren aanhouden. Na ongeveer 4 dagen worden de dode huidcellen afgestoten. Het kan zijn dat er dan wat schilfering plaatsvindt. De nieuwe huid die ontstaat kan wat lichter van kleur zijn. Dit trekt vanzelf bij.

Bescherm na de behandeling de huid goed met een zonnebrandcrème van minimaal factor 30.

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs
Microneedling Basic   € 95  
Microneedling met Mesoestetic serum   € 120  
Microneedling met serum + masker   € 140  
Dermapen 4 + serum   € 150