Ontharing

Wil jij graag af van het vele scheren van onder andere jouw benen en oksels? Dan is deze behandeling ideaal voor jou! Met deze innovatieve manier van laserontharing worden ongewenste haren tot een minimum gebracht! Uiteraard zorgen wij ervoor dat de omliggende weefsels onaangetast blijven.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wij gebruiken een Nd: YAG-laser voor veilige en effectieve haarvermindering. Met behulp van deze techniek kunnen we de haarzakjes doeltreffend en veilig aanpakken op de lichte én de donkere huid! Het is belangrijk om de huid vier weken voor de behandeling niet meer bloot te stellen aan zonlicht. De laser richt zich namelijk op pigment. Drie weken voordat je jouw eerste afspraak hebt gepland, dien je te stoppen met epileren en harsen. Scheren is geen probleem, dit kun je blijven doen tot een dag voor de behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon. Het aantal behandelingen hangt grotendeels af van jouw huid- en haartype. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, zullen drie tot vijf behandelingen nodig zijn. Voor het beste resultaat raden we tussenpozen van zes tot acht weken tussen de behandelingen aan.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

Jouw huid kan na de behandeling wat warm aanvoelen en er rood uitzien. Na een paar dagen trekt dit normaal gesproken weg.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl