Vaatafwijkingen

Vaatafwijkingen zijn bloedvaatjes die aan de huidoppervlakte liggen en erg zichtbaar zijn. Je ziet deze vaak in de benen of in het gelaat. Deze vaatafwijking wordt ook wel besenreiser genoemd. Je herkent de vaatjes aan de rode, blauwe of paarse kleur. Verwar besenreiser echter niet met spataderen, spataderen liggen namelijk een stuk dieper in de huid en zijn ook minder makkelijk te behandelen. Bloedvaatjes in het gelaat noemen we couperose.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij Beyond Skin Aesthetics gebruiken we een Elite Plus Laser om de vaatjes te verwijderen of verminderen. Deze laser zorgt ervoor dat het bloed in het vaatje stolt, waarna het vaatje door het lichaam wordt verwijderd. De huid kan gedurende de behandeling warm aanvoelen, ook wordt de behandeling als gevoelig ervaren. Om verlichting te bieden wordt de huid tijdens het behandelen gekoeld met de laserkop.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Oppervlakkige vaatafwijkingen kunnen vaak met 1 tot 3 behandelingen verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Dieper gelegen vaatafwijkingen hebben vaak meer behandelingen nodig. In een gratis intakegesprek kijken we graag naar de mogelijkheden voor jouw specifieke probleem.

Na de behandeling | wat kan ik thuis doen?

Ook na de behandeling blijft de huid nog een tijdje warm aanvoelen. Het is aan te raden om direct na de behandeling alle warmtebronnen zoals sauna’s, hete douches en intensief sporten te vermijden voor minstens 48 uur. Smeer daarnaast met een zonnebescherming van minimaal factor 30 om de huid zoveel mogelijk te beschermen. Laat de zonnebank gedurende het hele behandelproces liever links liggen.

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. Tijdens de intake zullen we een aantal producten aanbevelen voor jouw huid. Deze kun je dan in de kliniek of via de webshop bestellen.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken

Prijs
Vaatlaser 10 minuten (klein oppervlak)   € 100  
Vaatlaser 20 minuten (middel oppervlak)   € 125  
Vaatlaser 30 minuten (groot oppervlak)   € 150  

 

Couperoselaser 1 plek   € 30  
Couperoselaser 1 tot 4 plekjes   € 50  
Couperoselaser Neus   € 70  
Couperoselaser Gehele wangen   € 110  
Couperoselaser Decollete   € 110  
Couperoselaser Wangen, neus en kin   € 160