Spataderen, Spider Veins en vaatjes

Spataderen, spider veins en zichtbare vaten in het gezicht en op de benen behandelen wij met de Nd: YAG-laser. Laserbehandelingen zijn minder ingrijpend operaties voor het verwijderen van spataderen en spider veins, maar geven zeker een net zo mooi resultaat! Daarnaast is er een lagere kans op complicaties.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de behandeling richten we de laser op de aders/vaten, waardoor de aderwand krimpt en dichtgaat. De gezonde aderen die de gesloten ader omringen, kunnen zo de normale bloedstroom naar het behandelde gebied herstellen.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zijn er 3 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen, maar alles hangt af van hoeveel aders/vaten behandeld dienen te worden en hoe groot het te behandelen gebied is. Tijdens de intake bespreken we onze verwachting met je.

 

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

De hersteltijd van deze behandeling is kort en de genezing verloopt een stuk sneller dan bij een operatie. Na de behandeling zal je huid nog even warm aanvoelen. Na de behandeling raden we aan om 48 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan. Ook heet douchen raden we direct na de behandeling af. Als je de behandelde huid blootstelt aan de zon is het gebruik van een SPF zeer belangrijk.

 

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken