Laserontharing

Bij Beyond Skin Aesthetics werken we met de Elite Plus laser van CynoSure. Dit is een krachtige, duaal wave-lengte laser. Met deze laser kunnen we alle huidtypes behandelen, zowel licht als donker. Je kunt bij ons terecht voor definitief ontharen, behandeling van vaatafwijkingen en pigmentstoornissen.

Laserontharing | Hoe ziet de behandeling eruit?

Wanneer je in de kliniek komt wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Samen kijken we naar je wensen en verwachtingen en kijken we of de behandeling kan worden uitgevoerd. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied.

Belangrijk is om de huid minstens vier weken voor de behandeling niet meer bloot te stellen aan zonlicht. De laser richt zich namelijk op pigment. Ben je veel in de zon geweest? Dan kan de laser zich in plaats van enkel op de haartjes, ook richten op de huid.

Drie weken voordat je behandeling begint stop je met epileren of harsen, je mag de haren eventueel wel scheren of knippen. Eén of twee dagen voor de behandeling worden de haren geschoren. Laserontharing is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Laserontharing | Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je haren bevinden zich niet allemaal in dezelfde groeifase. Daardoor moet de behandeling een paar keer worden herhaald. Hoe vaak verschilt per persoon en per gebied. Vaak is tussen de zes en twaalf behandelingen voldoende.

Laserontharing | Na de behandeling | Wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling voelt de behandelde huid wat rood en warm. Ook kunnen er kleine vochtbultjes in de haarzakjes ontstaan. Dit is normaal. Vaak gaat dit na enkele uren (maximaal twee dagen) vanzelf weg. Na twee dagen nog last? Neem dan contact met ons op. Ga je de zon in? Bescherm de huid dan goed met zonnebrand.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Prijs

Bekijk voor de volledige prijslijst voor laserbehandelingen op de pagina’s:

Laserontharing vrouw

Laserontharing man