SmoothEye™

Met deze behandeling krijgen jouw ogen binnen no-time een frisse en jonge uitstraling! Met de SmoothEyetm behandeling zorgen we ervoor dat fijne lijntjes en rimpels rondom jouw ogen verminderen en liften we het bovenste ooglid. Deze combinatie zal zorgen voor een jeugdige uitstraling! Laat jouw ogen meer spreken en stralen door deze behandeling waarbij we prachtige resultaten kunnen behalen, zonder injecties of een operatie.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De energie van de laser stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid en activeert tegelijkertijd het bestaande collageen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Fotona’s gepatenteerde Smoothmode™ waarmee energie veilig aan de huid kan worden afgegeven voor mooie resultaten zonder down-time!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van jouw huidconditie en diepte van de lijnen en/of rimpels. We starten altijd met een uitgebreide intake zodat we je vooraf kunnen vertellen hoeveel behandelingen we denken dat je nodig hebt.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

De meeste mensen hebben geen down-time, maar in sommige gevallen is er sprake van minimale roodheid of zwelling na de behandeling en kan de huid wat uitdrogen. Het is mogelijk om binnen een week al verbetering te zien doordat we bestaand collageen hebben geactiveerd. De tweede fase van de huidverbetering is te merken tussen de 4 en 8 weken, aangezien het zo lang duurt voordat het nieuwe collageen is aangemaakt. Wij adviseren je om na de behandeling te zorgen voor een goede skin care routine en daar ook 2 keer per dag een oogcrème in op te nemen.

 

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl