Goedaardige huidafwijkingen verwijderen

Laserbehandelingen zijn zeer effectief voor het verwijderen van vele soorten goedaardige huidafwijkingen zoals bijvoorbeeld wratten, aardbeienvlekken, wijnvlekken, couperose en kersenwratjes. Met onze Fotona4D® kunnen wij tal van goedaardige huidafwijkingen op het gezicht goed, veilig én mooi verwijderen. Dat is natuurlijk ook belangrijk!

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met de Nd: YAG-laser kunnen we door middel van de lange puls de perfecte oplossing bieden voor de behandeling van goedaardige huidafwijkingen in het gezicht. Deze lange puls bereikt een diepte van 5-6 mm in de huid, waardoor zeer effectieve behandelingen mogelijk zijn. De behandelingen zijn veilig en effectief.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van wat je precies wilt laten verwijderen en de grootte hiervan. Aan de hand van een intake kunnen wij je vertellen hoeveel behandelingen nodig zijn.

Na de behandeling I wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kan de huid rood zijn en wat opzwellen. Na ongeveer 2 weken zou de huid genezen moeten zijn. Wij raden je aan om je huid met de aanbevolen producten te verzorgen, zo bereik je het snelst het gewenste resultaat. Het dagelijks gebruik van een SPF is een must na deze behandeling.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op!

Telefoon nummer
06 15 34 26 27

E-mail
info@beyondskinaesthetics.nl

 

Afspraak maken