Al vanaf je 25ste gaat je huid achteruit. Het begint bij de afname van elastine en collageen. Elastine zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft en terugveert. Collageen gaat rimpels tegen. Hoe snel jouw huid veroudert hangt samen met een aantal interne en externe factoren. Zo spelen hormonale veranderingen, zoals de menopauze, een belangrijke rol. Maar ook roken, Uv-straling en gebrek aan de juiste voedingsstoffen kunnen het proces versnellen. Bij Beyond Skin Aesthetics zijn er twee mogelijke behandelingen: de Mesoeclat anti-aging behandeling of Microneedling.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met het reinigen van de huid waarna we de Mesoeclat peeling aanbrengen. Deze peeling is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te her activeren. Zo krijgt de huid zijn vitaliteit en elasticiteit terug. Na de peeling masseren we het Mesoeclat ampul in en brengen we een nabehandelingscrème aan. 

Na de behandeling

Na de behandeling loop je met een stralende huid zo de salon uit. Er is weinig tot geen roodheid aanwezig. Je kunt dus direct door met je dagelijkse bezigheden!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je zult na één behandeling al een mooi resultaat zien. Ga je voor het beste en meest langdurige resultaat? Ga dan voor een kuur, in 5 behandelingen om de 2 weken zorgen wij ervoor dat de jaren niet meer aan je gezicht af te lezen zijn!

Wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. Tijdens de intake zullen we een aantal producten aanbevelen voor jouw huid. Deze kun je dan in de kliniek of via de webshop bestellen.

Afspraak maken?

Liever eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via 06 153 426 27 of mail naar info@beyondskinaesthetics.nl