Uncategorized

De lente is inmiddels aangebroken! Steeds vaker laat het zonnetje zich zien, heerlijk! Goed voor ons vitamine D gehalte en onze gemoedstoestand. Vraag jij je af wanneer je een zonnebrandcrème moet smeren? Lees dan snel deze blog en ontdek wanneer jij moet smeren en welk zonnebrandcrème bij jouw huidtype past!

Smeer het hele jaar door antizonnebrandcrème

Smeer het liefst het hele jaar een crème met UV-bescherming. Uv-A straling is namelijk altijd aanwezig en deze straling is verantwoordelijk voor huidkanker en het versnellen van huidveroudering. Uv-B straling geeft de huid een bruin of rood kleurtje. Doordat je uv-A straling niet kunt voelen en door ramen en bevolking heen komt, is het verstandig om altijd een zonbescherming te dragen.

Hoe vaak moet ik een antizonnebrandcrème smeren?

Om optimaal beschermd te zijn, moet je om de twee uur het smeren met een antizonnebrandcrème van minimaal spf 30, herhalen. Doe dit vooral wanneer je de hele dag buiten bent of wordt blootgesteld aan uv-straling. Breng een zonbescherming als laatste stap in je skincare routine aan. Draag je make-up? Breng dan een laag spf aan onder je make-up en herhaal het aanbrengen van spf door deze handige spray. Je neemt hem handig mee in je tas en sprayt hem over je gezicht heen. Zo blijft je make-up goed zitten en blijf jij je huid beschermen!

Welke zonbescherming past bij mij?

Bij Beyond Skin Aesthetics geven we altijd persoonlijk productadvies. Al onze crèmes beschermen tegen uv-a en uv-b straling en zelfs tegen blauw licht. Want wist je dat blauw licht van onze laptops en telefoons ook huidschade geven?

Huid met pigmentvlekken

De Melan 13+pigment bevat een kleurtje waardoor er geen witte waas achterblijft en is zeer geschikt om de huid te beschermen tegen pigmentvlekken. Doordat de crème vitamine E bevat, geeft de crème een extra beschermende werking.

Vette huid

De Mesoprotech Matt 50+ is ideaal voor de vette huid doordat het een innovatieve vloeistof-tot-poeder zonnebrandformule heeft die het gemakkelijk maakt om gedurende de dag beschermd en mat te blijven.

Droge huid

De Mesoprotecht Oil 50+ heeft een gel-in-olie textuur die in de huid smelt in een droog olie-effect, waardoor de huid wordt gevoed, maar met een lichte afwerking. Het laat geen vette waas achter op de huid. De formule zorgt voor een boost in de productie en elasticiteit van collageen, evenals anti-oxidatieve bescherming tegen vrije radicalen. Zo werkt de crème dus ook effectief tegen huidveroudering!

Advies

Wil jij liever persoonlijk advies? Kom dan eens langs voor een intake. We analyseren wat jouw huid nodig heeft en stellen een persoonlijk plan op! Maak nu een afspraak via https://www.beyondskinaesthetics.nl/afspraak-maken/